Raclette kopen

Published Nov 08, 20
6 min read

Grana Padano bestellen

Echte paprika dus en geen pasta. Olijven rechtstreeks van de productiegrond en zo min mogelijk additieven. Verse geitenkaas als vulling in een plakje salami. Een unieke smaakcombinatie van overheerlijke salami en zachte, milde geitenkaas. Franse Kaas voor particulieren. Verpakt in een emmertje op olie. Een smakelijk tapashapje voor ’s avonds. Tapas Herkomst: Italië Gewicht: 1,9 kg Tapas Herkomst: Italië Gewicht: 1,9 kg Tapas Herkomst: Nederland Gewicht: 1,13 kg Artnr: 8601 Artnr: 8602 Artnr: 8075 De specialiteit van de Zwitserse Jura: Tête de Moine AOP Tête de Moine AOP, Fromage de Bellelay, is een half harde kaas met een zeer fijn zuivel dat smelt in de mond.

Franse Kaas kopenTaleggio voor zakelijke klanten

De Tête de Moine AOP is een kaas die niet gesneden moet worden. Met een speciaal kaasgereedschap, de Girolle, moeten er juist delicate rozetjes geschraapt worden (Boerenkaas voor particulieren). Zoutarme Kaas voor zakelijke klanten. Door de kaas te schrapen komt er een grotere oppervlakte van het zuivel in contact met de lucht. De structuur van het zuivel wijzigt daardoor waarna de typische volle geur van Tête de Moine AOP ontwikkelt.

Zij vinden het belangrijk dat ze als bedrijf de juiste zorg besteden aan dier, natuur en mens. Binnen het programma ‘Duurzame Weidezuivel’ zet Lebo samen met eigen boeren goede stappen richting een betere leefomgeving voor milieu en koe. Zo komt alle melk uit het Groene Hart en gaan alle koeien ieder voorjaar lekker de wei in (Lactosevrije Kaas bestellen).

Door deze aanpak hebben de producten van Lebo Kaas het Erkend Streekproduct uit het Groene Hart. Kijk op www. duurzameweidezuivel. Zwitserse Kaas voor zakelijke klanten.nl voor meer informatie en maak kennis met de boeren! Scan de QR code voor inspirerende recepten met de roomkaas van Lebo www. lebokaas.nl 2 Meibloem Kruiden Bokaal 1 41 3 Meibloem Naturel Bokaal Kruidenboter Laban Brood 4 Lebo Spuitzak Bieslook 5 Lebo Cranberry 6 Lebo Roomkaas Naturel worst 7 Lebo Roomkaas Geit worst 1 5 Meibloem Naturel Bokaal 21 Meibloem Kruiden Bokaal 31 Kruidenboter Laban Brood 8 FE Bieslookkaas 4 Lebo Spuitzak Bieslook Heerlijk zachte geitenkaasjes met een fris aroma, ingelegd in zuivere zonnebloemolie met Provençaalse kruiden.

even in de oven) en ideaal om in uw frisse salade te verwerken. In ambachtelijke glazen verpakking. Heerlijk fris geitenkaasje met een zacht aroma, ingelegd in zuivere zonnebloemolie met Hongaarse kruiden. Fantastisch op stokbrood of toast (evt (Grana Padano bestellen). even in de oven) en ideaal om in een salade te verwerken (Geitenkaas online kopen). Ambachtelijk bereid met een unieke mix van kruiden en echte boter, prettig smeerbaar - Gouda Kaas voor particulieren.

Zoutarme Kaas voor particulieren

Lebo Spuitzak Bieslook is ideaal voor het maken van borrelhapjes of het vullen van overheerlijke vleesproducten (Pecorino online kopen). Maar ook voor het beleggen van broodjes is de verse bieslookkaas in een spuitzak een uitkomst. Naast bieslook zijn er nog meer smaken zoals: ananas, peppersweet, pesto-tomaat en naturel. Aantal: 6 st. / 12 st.

Verse melk uit het Groene Hart, waaraan extra verse room wordt toegevoegd en overheerlijke cranberry’s. Verse kaas met vele culinaire mogelijkheden. Heeft u klanten in de horeca, dan is dit product ook voor hen een ideale kaas. Lekker met honing en gehakte walnoten of met geroosterde pijnboompitten op een schijfje stokbrood.

Lebo Kaas heeft een productieproces dat is gebaseerd op dagverse ingrediënten zonder conserveringsmiddelen. Te verwerken in vlees, op een toastje of op een lekker broodje. Geschikt voor mensen met een lactose-allergie, licht verteerbaar en toegankelijk qua smaak. Verse bieslookkaas met een romige smaak en een crèmig zuivel. Deze spread is uitermate geschikt als luchtig broodbeleg of juist lekker fris op een toastje of stokbrood.

Gewicht: 1,3 kg Vet %: 60 Melk: Koemelk Gewicht: 1 kg Vet %: 70 Melk: Koemelk Gewicht: 500 gram Vet %: 70 Melk: Geitenmelk Gewicht: 1 kg Vet %: 70 Melk: Koemelk Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1689 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1753 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1756 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2470 Willem van Oranje kaas Willem van Oranje ka Willem van Oranje wordt ook wel ‘Vader des Vaderlands’ genoemd en was van 1559 tot en met 1567 stadhouder van Holland, Zeeland en Utrecht. Pecorino voor zakelijke klanten.

Maar met deze kaas, speciaal naar hem vernoemd, zou hij het proeven en het erover praten niet kunnen laten, daar zij wij zeker van! De Willem van Oranje Kaas is een unieke kaas. Natuurlijk vanwege het oranje gekleurde zuivel, hoe toepasselijk kan het zijn! De kaas wordt gemaakt van de meest loeiverse melk van koeien die grazen in de weiden van de Beemster in Noord Holland.

Lactosevrije Kaas bestellen

Zwitserse Kaas online kopenGrana Padano voor zakelijke klanten

De smaak is romig en toch licht pikant, ook wel oud belegen genoemd. Herkomst: Rijping: Leeftijd: Melksoort: Vetgehalte: Noord Holland Natuurrijping 10 maanden Koemelk 48+ 1 2 FE Peppersweetkaas 3 Natuurhoeve Geitensmeerkaas 48+ Bettine Buche met korst 5 4 8 Bettine met spek duo Bettine Buche zonder korst 6 43 Boerenkaas Tartufo 7 Chèvre Buche met honing Willem van Oranje Kaas Engeland 4 pag.

Geitenkaas kopenZoutarme Kaas online

Een product met een eigentijdse, romige smaak en een crèmig zuivel. Deze spread is uitermate geschikt als luchtig broodbeleg of juist lekker fris op een toastje of stokbrood. Topkwaliteit onder eigen merk. Een zachte geitenkaas om te smeren op brood, stokbrood of cracker. Versier die dan zelf met verse kruiden - Zwitserse Kaas bestellen.Ideaal voor mensen met een koemelkallergie - Schapenkaas voor zakelijke klanten. Deze verse geitenroomkaas is van groot tot klein verkrijgbaar en bereid uit volle gepasteuriseerde geitenmelk. Na productie worden ze zorgvuldig gerijpt zodat de kaas een mooie witschimmellaag krijgt, waardoor zijn unieke zachte smaak ontstaat. Verse geitenkaas is zeer geliefd in een lekkere salade of voor gerechten die bereid worden in de oven.

Variaties genoeg te bedenken! Gewicht: 500 gram Vet %: 70 Melk: Koemelk Gewicht: 150 gram Vet %: 48 Melk: Geitenmelk Gewicht: 1 kg Vet %: 50 Melk: Geitenmelk Gewicht: 1 kg Vet %: 50 Melk: Geitenmelk Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2480 Bettine met spek duo 61 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1677 Chèvre Buche met honing 71 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1135 Willem van Oranje Kaas 8 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1136 Boerenkaas Tartufo Hollandse verse geitenkaas nog op een ambachtelijke wijze met spek omwonden (Pecorino online kopen).

Grana Padano voor particulierenGrana Padano voor zakelijke klanten

Bakken in een koekenpan is voldoende om de smaak van spek en geitenkaas in elkaar te laten overvloeien. Deze verse geitenkaas is rijkelijk gevuld met honing heeft een heerlijk zoete smaak. Past uitstekend in combinatie met een frisse salade. De Willem van Oranje Kaas is een unieke kaas. Natuurlijk vanwege het oranje gekleurde zuivel, hoe toepasselijker kan het zijn! Na 10 maanden rijping is de smaak romig en toch licht pikant, ook wel oud belegen genoemd.

Navigation

Home

Latest Posts

Catering Voor Uw Bedrijf En Uw Privé Feest

Published Sep 28, 21
6 min read

Diner Thuis

Published Sep 17, 21
6 min read

Catering Delft

Published Sep 07, 21
6 min read